teWinkelServices.nl
Tuinaanleg, Onderhoud, Bestratingen, Overkappingen en Erf-afscheidingen

Wie wij zijn

Op 1 februari 2006 is te Winkel Services opgericht door Léon te Winkel.
Het bedrijf te Winkel Services is de partner in al uw Tuinaanleg, Onderhoud, Bestratingen, Overkappingen en Erf-afscheidingen.

Van jongs af aan heeft Léon leren aanpakken, deze carrière begon met het ophalen van oude kranten op 9-jarige leeftijd vervolgens is hij op 12-jarige leeftijd begonnen met het werken in tuinen (buiten de ouderlijke tuin), de eerste beloning hiervoor bedroeg toen 5 gulden. De liefde en passie voor het buitenwerk dat destijds begon leeft nog steeds en is de basis van te Winkel Services.

te Winkel Services is opgericht omdat het voor Léon tijd werd de eigen idee├źn en visie op ondernemen alsmede op de bediening van klanten kracht bij te zetten. Dit kon hij alleen verder realiseren door voor zichzelf te beginnen.

Léon te Winkel:
Ondernemen is afspraken na komen en doen wat je beloofd, op vragen van klanten zal ons antwoord simpelweg nooit nee zijn. We zoeken altijd naar een passende oplossing zodat wij de klant van dienst kunnen zijn.

Tevens zorgt te Winkel services voor scherpe prijzen door bewuste keuzes te maken bij het ondernemen. Hierdoor blijven de diensten van te Winkel services voor een grote groep mensen toegankelijk.
Inmiddels blijkt uit onze grote klantenkring (zakelijk en particulier) dat de aanpak zeer goed werkt.