teWinkelServices.nl
Tuinaanleg, Onderhoud, Bestratingen, Overkappingen en Erf-afscheidingen

Onderhoud

te Winkel Services voert reeds jaren het onderhoud uit aan vele particuliere tuinen en bedrijfstuinen.
Hierdoor hebben wij hierin zeer ruime ervaring opgedaan. Ervaring die ons elke dag helpt ons werk tot tevredenheid van onze klanten uit te voeren. De klant is en blijft onze basis, daar doen wij het voor, ze vormen de basis van het bestaan van onze organisatie.

Het interval waarop wij het onderhoud verzorgen voor onze klanten is afhankelijk van de afspraken die wij met de klant maken.
Dit kan per week, per twee weken, per maand, per jaar, eenmalig.
U kunt het onderhoud geheel aan ons over laten, wij kunnen dit op afroep inplannen. De keuze is aan u, wij passen ons aan.

Het aanpassen aan uw wensen geldt ook voor het soort onderhoud dat wij verrichten.
Dit kan gaan om onderhoud van de gehele tuin, van borders, het onderhoud van gazon, snoeiwerken, het schoonmaken van bestrating, onderhoud van uw erfafscheiding/ tuinhuis, maar ook kunt u denken aan eenmalig groot onderhoud zoals bijvoorbeeld het verkoop klaar maken van uw tuin. Ook voor machinaal grondwerk kunnen wij u door onze uitgebreide contacten mogelijkheden bieden.

De tarieven die wij hanteren zijn gebaseerd op onze scherpe kosten keuzes, zodoende blijven onze diensten toegankelijk voor vele consumenten.